OM MIG

Jeg hedder Nikolaj. Jeg er oprindelig fra Tåsinge på Sydfyn og idag bor jeg i Glostrup i mit lille hus.

I mine unge år og frem til jeg var ca 23, har jeg haft en stor interesse for fodbold, og selv spillet og trænet mange hold fra miniput til herre- og dame seniorfodbold.

Jeg har siden 1995, og gør det stadig, trænet Kyokushin karate, som er en fuld kontakt karate, hvor man igennem træningen både lærer de fine teknikker, som trænes igen og igen, samt kata til kamp. Karate træningen, hvor man lærer at navigere mellem det hårde og det bløde, har lært mig meget om kroppen, og tilgangen til livet, hvilket jeg har brugt meget i mit liv, og også taget med videre i min uddannelse og virke som Body-SDS kropsterapeut.

Oprindeligt er jeg uddannet tømrer og har arbejdet med det i næsten 20 år, jeg var så uheldig i mine unge år at vælte ned fra et stillads og brække ryggen, men har haft stor gavn af Body-SDS behandlinger og ikke mindst Body-SDS grundtræningen.

I 2009 flyttede jeg til København og startede på en uddannelse som fængselsbetjent, og har arbejdet i 4 år i Københavns fængsler. Her udviklede jeg mig meget, på både godt og ondt, og lærte mange ting omkring mig selv og andre mennesker, hvor jeg begyndte at se og forstå, hvordan holdninger og tankemønstre enten kan skabe lykke eller ulykke.

Jeg oplevede, og mødte desværre også selv konsekvenserne af, hvad et meget hårdt og stressende arbejdsmiljø kan gøre ved en, og i 2012 måtte jeg søge min afsked ved Københavns fængsler pga stress og begyndende PSTD symptomer. Heldigvis fandt jeg styrken til at forlade jobbet i tide, og fandt en vej ud af det.

Derefter har jeg arbejdet fuld tid som selvstændig tømrer, hvor jeg har lavet alverdens tømreropgaver, og lært indersiden af at være selvstændig erhversdrivende, og de mange udfordringer og glæder der følger med.

I 2017 startede jeg på uddannelsen ved Body-SDS. Jeg husker tydeligt, at jeg var til en præsentationsaften i Parken (hovedsædet for Body-SDS) og hørte om det, prøvede træningen, og da jeg så en behandling fra en af grundlæggerne af Body-SDS, Bengt Valentino Andersen, så var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var det jeg skulle. Så da jeg kom hjem fra denne dejlige aften om onsdagen, tænkte jeg det er det jeg skal. Næste dag afbestilte jeg hele min 2,5 mdr ferie i Asien, og om fredagen gik jeg op på kontoret og meldte mig til, og startede på første undervisningsdag tirsdag efter - og jeg har ikke fortrudt en eneste gang, at jeg valgte denne fantastiske uddannelse, og rejse ind i mit indre.

Det var en lille historie fra de varme lande omkring mig. Glæder mig til at se jer på min briks.