Har du et firma og overvejer du at give mere til dine medarbejdere, og få forbedret arbejdsindsats tilbage?

Få en FIRMA AFTALE

Jeg hedder Nikolaj og er 2. års studerende på uddannelsen til kropsterapeaut ved Body-SDS. I løbet af mine 40 år, har jeg både arbejdet som fængselsbetjent, selvstændig tømrer og trænet og undervist i fodbold i mange år, samt trænet Kyokushin karate i 20 år.

Selv har jeg haft diverse alvorlige skader såsom brækket ryg og et iturevet knæ, så jeg har det meste af mit liv arbejdet med min krop, både i genoptræning og i måder at klare hverdagen på i hårdt fysisk erhverv. I mine job som fængselsbetjent og selvstændig håndværker, kender jeg til det hårde psykisk pres som hurtigt kan sætte sig som stress, udbrændthed og voldsomme spændinger i hele kroppen.

Jeg kan tilbyde dig, dit firma og dit firmas vigtigste drivmiddel, nemlig dine ansatte/kollegaer, en fordelagtig løsning, hvor dine medarbejdere garanteres at få en individuel tilgang til hver enkelts krop og behov.

Body-SDS kan afhjælpe spændte og ømme muskler, hvilket ellers kan ende i dyre sygedage, da smerter og ømhed nedsætter både arbejdsmoral og arbejdseffekt. Jeg kan afhjælpe både nye og gamle skader, samt forebyggelse og træning/genoptræning.

Jeg arbejder også med afstresning af kroppen, så det ikke når at sætte sig fast og blive alvorligt, og dermed formindske længerevarende sygemeldinger og nedsat arbejdstid/effekt.


En Body-SDS elevbehandling fra Nikolajs Kropsterapi, vil skabe et bedre flow i den enkeltes krop, styrke humøret, gå på modet, større handlekraft - en win win for både dine ansatte, dig og dit firma.

Kontakt mig endelig, for en uforpligtende snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde.

Nikolajs kropsterapi

NIKOLAJSKROPSTERAPI @ GMAIL.COM
TLF 53 86 59 69

Firmaer jeg har samarbejdet med - kommer snart.